Stafi ynë, sekreti ynë


Pastarella gjithmonë ka zgjedhur stafin sipas filozofisë se saj që prej konceptimit të tij. Gjithmonë të orientuar për të shërbyer maksimalisht do klienti dhe për ti ofruar atij një eksperiencë të paharrueshme.

Shefi ynë i kuzhines …. kujdeset për ditë që cdo pjatë që del nga kuzhina jonë të ketë brenda të gjithë shijen dhe ngrohtësine e ambjentit të Pastarella Bar Restaurant. Stili ynë i vecantë, dedikimi ndaj shijes, estetikës, pasionit e ka shtuar klientelën e Pastarella cdo ditë e më shumë.

Te restoranti ynë ofrohet kuzhina tradicionale dhe moderne mesdhetare dhe jemi kryefjalë e restoranteve të personalizuara në Durres dhe jo vetëm. Na vizitoni cdo moment, rezervoni dhe na telefononi për të rezervuar tani tavolinën tuaj. Ju mirëpresim !