Fileto tono me susam dhe piper i zi
1200 L
Fileto salmoni me avull me perime zhyljen
1300 L
Fileto koce në furrë me bajame dhe salcë portokalli
1000 L
Levrek i egër
5000 L
Levrek karaburuni
3000 L
Kocë e egër
6000 L
Kocë karaburuni
3000 L
Dental
6500 L
Bisht zezë
6000 L
Rofjo
5000 L
Shpat
4500 L
Merluc
2200 L
Barbun
2400 L
Gjuz
3500 L
Romb
3500 L
Peshkatriçe
3000 L
Gjel
4000 L
Karkalec tigër
5000 L
Karkalec viola
6000 L
Skampi 1
6500 L
Skampi 2
5000 L
Aragostë
13000 L
Gjinkallë
12000 L
Taliate viçi
1000 L
Fiorentina (pë dy persona)
6000 L/kg
Fileto viçi me crust piperi
1400 L
Eskallop gici
650 L
Fileto pule
550 L
Fileto pule e mbushur
600 L