Peshk

Fileto tono me susam dhe piper i zi

1200 L

Fileto salmoni me avull me perime zhyljen

1300 L

Fileto koce në furrë me bajame dhe salcë portokalli

1000 L

Levrek i egër

5000 L

Levrek karaburuni

3000 L

Kocë e egër

6000 L

Kocë karaburuni

3000 L

Dental

6500 L

Bisht zezë

6000 L

Rofjo

5000 L

Shpat

4500 L

Merluc

2200 L

Barbun

2400 L

Gjuz

3500 L

Romb

3500 L

Peshkatriçe

3000 L

Gjel

4000 L

Karkalec tigër

5000 L

Karkalec viola

6000 L

Skampi 1

6500 L

Skampi 2

5000 L

Aragostë

13000 L

Gjinkallë

12000 L
 

Ostrige copë


 

Mish

Taliate viçi

1000 L

Fiorentina (pë dy persona)

6000 L/kg

Fileto viçi me crust piperi

1400 L

Eskallop gici

650 L

Fileto pule

550 L

Fileto pule e mbushur

600 L