Pasta seca

Spageti Napoletan

450 L

Spageti alli olio

400 L

Rigatoni Siçiliane

500 L

Linguini me fruta deti

650 L

Linguini me levrek

800 L

Linguini me gaforre

700 L

Pene me salmon të freskët dhe koper

600 L

Pasta të freskëta

Papardelle me kungull dhe karkalec

600 L

Tagliatelle me të zezën e sepies

650 L

Papardelle me rogu viçi të freskët

550 L

Papardelle ricota spinaq

550 L

Taliatelle Pastarella

550 L

Taliatelle porcini tartuf

680 L

Paceri me peshk zaferano dhe bizele

800 L

Ravioli i mbushur me peshk

700 L

Ravioli ricota spinaq

600 L

Rizoto

Rizoto passion

750 L

Rizoto karkalec

650 L

Rizoto fruta deti

600 L

Rizoto me porcini tartuf

700 L

Rizoto vegjetariane

500 L

Rizoto pulë perime

600 L

Paella Spanjolle (2 persona)

1600 L

Supat

Supë peshku

400 L

Supë brokoli karkalec

450 L

Supë perimesh

300 L

Supë pule

300 L