Pastarella Bar Restaurant


I vendosur në Bregdetin e Durrësit, restoranti ynë tërheq mjaft vizitorë vendas dhe të huaj, duke u ofruar një eksperiencë të kënaqshme.

Vizitoni Pastarella Bar Restaurant për të shijuar gatimet tona të shumëllojshme, në një ambjent të qetë dhe atraktiv.
Menuja e kuzhinës tonë tradicionale mesdhetare përmban një larmi mundësish, të përgatitura me shumë kujdes nga shefat tanë, me produkte të freskëta dhe të shëndetshme.


  • Ne shërbejmë ushqimin më të mirë
  • Përbërës të freskët dhe të shëndetshëm
  • Shërbim i shpejtë
  • Ambjent relaksues

Gatime me shije të pakrahasueshme

Tek restoranti do të mbeteni të kënaqur. Ne kujdesemi për t’ju ofruar shijen që kërkoni dhe rehatinë tuaj. Ju mund të shijoni gatimet e freskëta të detit, tradicionale apo të krijuara nga shefat tanë.
Stafi ynë gjendet gjithmonë pranë jush duke j’u shërbyer me mirësjellje dhe në kohë të shpejtë.