(vaj, uthull, erëza)
350 L(djath philadelphia, qepë e njomë,lime, vezë salmoni)
700 L(ullinj, caperi, domate)
680 L(mango, shegë, oktapod)
800 L(karrotë, kastravec, piper i zi)
700 L(rukola, djath feta, stika pishe, erëza)
800 L(petë, susam, salcë tahini)
400 L(uzo, koper, yoghurt)
750 L(me salcë rocfor)
250 L(domate e freskët, spec, hudhër, djath feta)
750 L(shoqërues me salcë sweer and chilly)
850 L(qepë, krem balsamik, verë e kuqe, mjaltë, erëza)
900 L(domate e freskët, djath feta, qepë, speca, mustardë)
400 L(domate, qepë, spec, kastravec, ullinj, djathë feta)
400 L(iceberg, majonezë, kotoletë pule, parmegano)
400 L(jeshile, kallamar, oktapod, karkalec, midhje)
500 L(rukola, mango, shegë, krem balsamik)
500 L(ton i freskët, perime të ziera)
500 L