logo postlogo postlogo postlogo post
  • Kreu
  • Rreth Nesh
  • Restoranti
  • Galeria
  • Menu
    • Pjata të para & Sallata
    • Supe, Pasta & Rizoto
    • Peshk & Mish
    • Ëmbëlsira
  • Rezervoni
  • Kontakte
Albanian
  • English

Të ftohta

Açuge të marinuara

(vaj, uthull, erëza)

350 L

Tartar salmoni

(djath philadelphia, qepë e njomë,lime, vezë salmoni)

700 L

Karpaço peshk shpatë

(ullinj, caperi, domate)

680 L

Karpaço oktapodi

(mango, shegë, oktapod)

800 L

Tartar Tono

(karrotë, kastravec, piper i zi)

700 L

Salmon i tymosur

680 L

Ostrike

2200 L/kg

Të ngrohta

Kallamar i zgarës

700 L

Karkalec i zgarës

650 L

Oktapod i zgarës

1000 L

Kallamar i mbushur

(rukola, djath feta, stika pishe, erëza)

800 L

Feta ravasaki

(petë, susam, salcë tahini)

400 L

Karkaleca me uzo

(uzo, koper, yoghurt)

750 L

Djathë bree me relçel boronice

500 L

Kroketë perimesh

350 L

Patate me lëkurë

(me salcë rocfor)

250 L

Karkalec saganaki

(domate e freskët, spec, hudhër, djath feta)

750 L

Qofte gaforre friturë

(shoqërues me salcë sweer and chilly)

850 L

Oktapod i karamelizuar

(qepë, krem balsamik, verë e kuqe, mjaltë, erëza)

900 L

Midhje selaniku

(domate e freskët, djath feta, qepë, speca, mustardë)

400 L

Sallata

Sallatë Greke

(domate, qepë, spec, kastravec, ullinj, djathë feta)

400 L

Sallatë çezar

(iceberg, majonezë, kotoletë pule, parmegano)

400 L

Sallatë pastarella

(jeshile, kallamar, oktapod, karkalec, midhje)

500 L

Sallatë antioksidante

(rukola, mango, shegë, krem balsamik)

500 L

Tono sallatë

(ton i freskët, perime të ziera)

500 L
Copyright © 2017. Krijuar nga Interweb.al