(vaj, uthull, erëza)
400 L(djath philadelphia, qepë e njomë,lime, vezë salmoni)
700 L(ullinj, caperi, domate)
550 L(mango, shegë, oktapod)
800 L(karrotë, kastravec, piper i zi)
700 L(salcë domate, borzilok, vaj hurdhe)
350 L(spec djegës, vaj hudhrash)
300 L(patëllxhan, salcë domate, borzilok)
500 L(spec djegës, vaj hudhrash)
700 L(karkalec, djath i tymosur, pure panxhari)
750 L(percini dhe perime)
500 L(pulë, zaferano, fruta deti, spec i kuq, peperoncino)
1400 L(rukola, djath feta, stika pishe, erëza)
800 L(petë, susam, salcë tahini)
400 L(uzo, koper, yoghurt)
750 L(me salcë rocfor)
250 L(domate e freskët, spec, hudhër, djath feta)
750 L(shoqërues me salcë sweer and chilly)
850 L(qepë, krem balsamik, verë e kuqe, mjaltë, erëza)
900 L(domate e freskët, djath feta, qepë, speca, mustardë)
450 L(krem tartufi, selino, erëza)
550 L(pulë, zaferano, spec i kuq, bajame feta)
450 L(rukola, parmigano)
1000 L(kumbulla, fiq, verë e kuqe)
650 L(mollë, verë, mente)
550 L(djathë i tymosur, bacon, spinaq)
600 L(domate, qepë, spec, kastravec, ullinj, djathë feta)
450 L(iceberg, majonezë, kotoletë pule, parmegano)
400 L(jeshile, kallamar, oktapod, karkalec, midhje)
550 L(rukola, mango, shegë, krem balsamik)
450 L(ton i freskët, perime të ziera)
600 L(biskotë, savajardi, panda, pana, banane, kanellë, arra)
400 L(philadelphia, biskota, mascarpone)
500 L